CrossFit kurs

Hos CrossFit Eldar har vi kurs for alle, fra nybegynner til viderekomne. Det er bare å ta kontakt hvis du lurer på noe, eller om du har usikker om hvilket nivå du er på. Du kan også snakke direkte med trener neste gang du er på trening eller kommer på prøvetime.

CrossFit Nybegynnerkurs

Vi må alle begynne et sted. Du trenger ikke å ha erfaring med CrossFit fra før, eller være i god form for å delta på nybegynnerkurs. Det er spesielt egnet for nybegynnere og alle er velkomne.

På nivå 1 kurset går vi gjennom de grunnleggende bevegelsene vi bruker i CrossFit. Bevegelser som knebøy, markløft, pushup og pullups. Vi lærer først de grunnleggende bevegelsene, så vi kan bygge videre på dem. Uten en god grunnmur kan vi ikke bygge et solid hus!

Vi starter kursperioden med rolige bevegelser og lav intensitet, og vi øker intensiteten mot slutten, både på styrke, men også metcon (WOD/pust).

Vi kjører det på denne måten, så vi fortest kan lære inn teknikk, sånn at du kan prestere bedre og holde deg skadefri. 

Kursdetaljer

Dato: Se oversikten her

OBS! Det er kun totalt 12 plasser ledige på hvert kurs
Pris: 999.-

Varighet: 3 uker, 60 minutter x 3 ganger i uken - Totalt 9 timer
Når: tirsdag og torsdag kl 19, lørdag kl 11
Aldersgrense: 16 år (på året)

L2 Kurs for viderekomne

Hvis du har fullført L1 Nybegynnerkurs, fått erfaring med CrosSFit, og føler deg klar for neste steg, kan du melde deg på L2 kurs. Beste måten å vite om man er klar for neste steg er å snakke med trener og få råd fra dem.