Fem gode grunner for å starte med CrossFit trening

Crossfit er den perfekte trening for alle og er spesielt populær hos damer. Man trener muskler, sinn og hjernen.

Det er mange gode grunner til å begynne med Crossfit men her er noen grunner til hvorfor du burde begynne å trene hos oss i CrossFit Eldar:


1. Effektiv trening

Høy intensitetstrening, som danner grunnlaget for CrossFit-programmet, er mer effektivt enn lav- eller moderat intensjonstrening.

Dette betyr at du kan bruke mindre tid på treningsstudioet og likevel få de samme - eller bedre - resultatene enn du ville ha fått i løpet av ditt tidligere treningsprogram

 

2. Bli en del av et friskt miljø

Crossfit miljøet hos oss og generelt er ett friskt miljø med gode verdier som lett smitter over. Våre medlemmer er veldig hyggelig og vi hjelper hverandre til bedre resultater.

 

3. Nesten som å ha en personlig trener

Hos Crossfit Eldar så er vi 10 personer på det meste i en time fordelt på 1-2 instruktører. Det betyr at man får en helt annen oppfølging enn man får i en vanlig treningstime. Flere opplever en time omtrent som å ha en PT, bare billigere.

 

4. Hos oss er alle velkommen - Få gratis prøvetime!

Om du er gammel, ung, stor eller liten. Det spiller ingen rolle, hos oss er alle velkommen. Den første uken er på vår regning, da kan du finne ut om dette er noe for deg. Hvis det faller i smak så har vi nybegynnerkurs hver måned. Her lærer du grunnleggende teknikker og øvelser som gjør at risikoen for skader er redusert.

 

5. Funksjonelle bevegelser

Etter et par måneder med CrossFit kan du oppleve at aktiviteter som å bære matvarer eller å bytte vanntanken på kontoret plutselig er mye enklere. Det er fordi CrossFit fokuserer på funksjonelle bevegelser: bære tunge vanskelige ting, sprinte korte avstander, løfte tunge ting fra bakken. CrossFit trening er på mange måter trening for hverdagen og gjør at du takler denne bedre.


Vi kunne listet opp utrolige mange fordeler ved Crossfit, men resten må du nesten finne ut selv. Vi holder til i Industriveien 15 (industrifeltet) i Ski og du er mer enn velkommen til å ta kontakt.


Kontakt oss

Navn *
Navn