CrossFit Open

Til helgen starter endelig CrossFit Open som det har vært så mye snakk om!

Dette er den største begivenheten som skjer innen CrossFit på CrossFit bokser over hele verden. For folk flest handler Open om å teste sin fitness, finne sine svakheter og lage nye mål innen trening.

Alle øktene som komme ut vil være både RX, og scaled versjon slik vi gjør i vanlige timer. CrossFit Open er derfor for alle sammen.

Hvordan foregår CrossFit Open?

Natt til fredag norsk tid blir det annonsert hva økten er, så har du frem til natt til tirsdag med å utføre økten så mange ganger du vil. Du trenger kun en dommer som dømmer at utførelsen er riktig. Hver helg kommer det ut en ny økt, og det er 5 helger på rad.

“The Open” i CrossFit Eldar

I vår boks skal det holdes event hver søndag etter siste time for å samle alle som er påmeldt fra Eldar. Der vil vi hjelpe hverandre med å gi jernet, og spise litt snack etterpå. Hvis været er bra nok de siste helgene, så blir det grilling ute.

Så enten du skal delta i Open eller ikke, så håper vi dere alle kan komme enten for å trene, eller for å heie på. ALLE er velkomne, også de som er ikke medlemmer i CrossFit Eldar kan komme og se på.

OBS! Vi legger ut separat event på CrossFit Eldar Facebook siden hvor alle kan melde seg på.

openBjorn Hrobjartsson2019, 2020